Főoldal - Vizsgálat és eljárások

Ha kellemetlen végbél tájéki tünetekkel küszködik, mihamarabb forduljon orvoshoz! Ha a végbél környéke szúr, ég, viszket, csíp, vérzik, fáj, duzzadt, jelentkezzen be azonnali vizsgálatra.
A panaszok oka általában könnyen kezelhető, kezdeti stádiumú, vagy előrehaladottabb állapotú aranyérbetegség. Ám előfordul, hogy súlyos betegség is okozhat hasonló tüneteket. Kizárólag alapos és szakértő proktológusi vizsgálat tárhatja fel a tünetek hátterét.

Pácienseink öndiagnózisa gyakran téves, mivel a végbélbetegség az elhallgatott betegségek közé tartozik, kevés róla az emberek információja. Ugyanakkor súlyosan rontja a hétköznapok életminőségét. Sokan a betegség okozta fájdalom és a vizsgálattól való félelem között ingadoznak és nehezen veszik rá magukat arra, hogy specialistához forduljanak.

Vizsgálataink és eljárásaink leírásának alapos megismerése ráébreszti Önt arra, hogy ez a vizsgálat is olyan, mint bármely más orvosi vizsgálat. Ehhez orvosaink a legteljesebb diszkréciót és húsz év szakértelmét biztosítják.